Меню

Разядка с маслини и извара

28 януари 2007 | 11:26 | Аз жената
5 от 15 гласа
Добави в любими
Около 250-300 гр извара
6-10 маслини
1 връзка пресен или 1 глава стар лук
1-2 суп лъж. олио или майонеза
няколко стръка копър
сол, черен или червен пипер на вкус
15 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Разядката е подходящо мезе за ракия, може да се поднесе като салата, предястие или гарнитура. Може да се намаже на филийка като сандвич или да се консумира самостоятелно.

Поставете изварата в дълбока чиния. Нарежете на парченца маслините, добавете към изварата. След това добавете и почистения и нарязан на дребно лук, мазнината или майонезата, нарязания на дребно копър, подправките. Смесете всичко и поднесете с украса от маслини, подредени отгоре.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Вяра ( преди 11 години )
Защо на снимката не виждам нито една от съставките ??? Не трябва ли все пак това което се пише да съответства на показаното ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар