Меню

Свинско в гювеч

27 март 2007 | 14:13 | Аз жената
3 от 10 гласа
Добави в любими
Продукти: 
600-700гр свинско месо 
1 кг картофи 
2-3 глави лук 
7-8 печени чушки 
домати от консерва 
1 чаша бяло вино 
черен пипер 
чубрица 
сол

Продукти
Приготвяне


Приготвяне: Нарязваме картофите и лука на кръгчета. Месото се нарязва на парчета, а чушките на лентички.
В глинен гювеч се реди ред картофи, ред лук, ред чушки, малко домати и посоляваме. Оваляното в черен пипер и чубрица месо се слага върху чушките. И повтаряме реденето, като завършваме с чушки. Пак посоляваме. Заливаме с малко вода и чаша вино. Печем във фурна около 3 часа.
Добър апетит!

Снимка: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
rado ( преди 12 години )
priqtelkata mi napravi svinsko v guvech i iskam da kaja 4e stana mnogo hubavo! taka 4e receptata nai veroqtno e dobra pozlvaite q hehe
отговор Сигнализирай за неуместен коментар