Меню

Пържола с плънка

24.04.2003г. / 00 00ч.
Аз жената
Пържола с плънка

Продукти
150 г пържола,
1 бр кебапче,
една ивица маринована краставичка,
както и ивица бланширан морков.

За панировката – брашно, яйце и галета.

Приготвяне
Взема се пържолката – начуква се на тънко, колкото дланта да е, подправя се с чер пипер и сол. Поставя се изпеченото кебапче и от двете му страни моркова с краставичката.
Увива се като се загъват краищата. Панира се в брашно, яйце, галета и пак яйце.
Пържи се в загрята мазнина, като се обръща от всички краища.
Сервира се със салата според сезона или с гъбен сос.

Тази рецепта участва в конкурса "Модерна домакиня"

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
titi ( преди 10 години )