Приготвяне:
Настъргваме кората на 1/2 лимон и портокала. Изсипваме ориза в тава, нареждаме резенчета портокал и ябълка.
Натрошаваме бульоните и ги прибавяме. Поръсваме с настърганите лимонови и портокалови кори. Най-отгоре слагаме пилешките бутчета. Нарязваме маслото и го разпределяме равномерно (поставяме по 1 парченце върху бутчетата).Сипваме вода 2 пъти повече от оризът. Покриваме с фолио и печем около 50 минути. Изваждаме тавата и внимателно махаме фолиото. В една чашка разбъркваме меда, червения и черен пипер и внимателно намазваме бутчетата. Поставяме по 1 колелце портокал върху всяко. Печем без фолио докато се зачервят добре.