Меню

Чеснов пастет

1 април 2004 | 00:00 | Аз жената
4 от 4 гласа
Добави в любими
Около 250-300г сирене /може и да е старо/
3-4 с. л. майонеза
3-4 с. л. кисело мляко
1-2 скилидки чесън
лимон или ябълков оцет
сол

Продукти
Приготвяне

Сиренето се натрошава възможно най-ситно и към него се прибавя майонезата, киселото мляко и чесъна, който предварително е пресован или счукан. Всичко се разбърква добре /може и да се пасира/. Добавят се няколко капки лимон и сол на вкус. Ако пастетът е малко гъст добавете още по една с. л. майонеза и кисело мляко.

Снимка:

shc.hu

 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
ивелин ( преди 12 години )
Първо реших, че това ще е много вкусно при положение , че всичките съставки ги харесвам много!!!Оказа се, че стана прекалено рядко и не стана за предястие а като сос към основното ястие!Прибавих малко накиснат хляб и топено сирене за да получа желаната гъстота!Моля пишете рецептите като за мъже....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар