Меню

Пилешка супа “Съни”

26 февруари 2009 | 13:37 | Аз жената
1 от 1 гласа
Добави в любими
пиле
моркови
картофи
лук
магданоз
сол, черен пипер, олио
Застройка:
кисело мляко
жълтък

Продукти
Приготвяне

Едно пиле се сварява, отстраняват се кожата и костите. Бульонът се оставя отделно, а месото се накъсва на дребно също отделно.

Настъргват се 4 моркова, 1 глава каба лук и се задушават в 2 лъжички маргарин. Когато морковите си пуснат цвета се добавят бульонът, ситно нарязани 3 картофа и се оставя да заври. След това се добавя фиде в количество според вкуса за по-гъста или по-рядка консистенция.

Когато супата е готова, се сваля от котлона и се слага месото и ситно нарязан магданоз. Прави се застройка от 1 кофичка кисело мляко, 2 жълтъка, 1 с. л. вегета и 1 ч. л. брашно. Залива се и добър апетит.

Снимка:

shc.hu

* * *

Пилешка супа – гулаш
Турска пилешка супа
Пикантна пилешка супа
Пилешка супа с крокети

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Eli ( преди 12 години )
tova s zastroikata s zqla kovi4ka mlqko e absurdno-stava otvrat.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Надежда ( преди 12 години )
Супата е много вкусна. Винаги я правя така, само че слагам масло вместо маргарин и застройвам с прясно мляко /така я харесват в къщи/.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
петя ( преди 12 години )
3 rate up comment 0 rate down comment
Виви ( преди 12 години )
Не разбрахте ли че маргарина е мн вреден ,канцероген и вс.което се сещате за отрова.Защо продължавате да го купувате , че и да предлагате рецепти с него.Много ужасяващо
отговор Сигнализирай за неуместен коментар