Трицветна салата

3 април 2009 | 13:37 | Аз жената
Добави в любими
Спанак – 400 г
Зелен лук – 3-4 стръка
Морков – 1 бр.
Червено цвекло – в количество колкото моркова
Маслини – 8-10 бр.
Лимон – 1/2 бр.
Магданоз – 1/2 връзка
Сол и зехтин в количество по желание

Продукти
Приготвяне

Спанакът, лукът и магданозът се нарязват на ситно. Цвеклото и морковът се настъргват на едро ренде. Продуктите се поставят в чиния, овкусяват се и салатата се гарнира с лимон и маслини.

* * *

Зелена изненада

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
mariq ( преди 12 години )