Супа от коприва, гарнирана с настъргано сирене

16 април 2009 | 16:50 | Аз жената
Добави в любими
2 стръка зелен лук
2 стръка зелен чесън
връхчета от млада коприва
100 г ориз
магданоз
олио
сол
сирене
Застройка:
1 яйце
3 суп. лъж. кисело мляко
щипка брашно

Продукти
Приготвяне

Във вряща вода се поставят нарязаните на дребно лук, чесън, коприва и ориз. Добавят се олио и сол на вкус. Супата се вари на слаб огън.

След като е готова, все още гореща, се застройва с яйцето, киселото мляко и брашното при непрекъснато бъркане.

Добавя се магданоз и след това се гарнира с настъргано сирене.

Снимка:

shc.hu

 

* * *

Супа от лапад “Виктория”

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай