Меню

Хапки с пъпеш и прошуто

6 август 2009 | 21:34 | Аз жената
Добави в любими
1/2 добре узрял пъпеш
12 фини ленти прошуто
черен пипер
коктейлни пръчици

Продукти
Приготвяне

Измийте и почистете пъпеша. Нарежете на еднакви парчета. Всяко парче пъпеш увийте с 1/2 лента от прошутото. Оформете на шишче с коктейлна пръчица. Подгответе така цялото количество. Поръсете с черен пипер на вкус. Поднесете в плато. Може да гарнирате със зърна грозде.
Използвайте хапките като предястие, както и при коктейл или парти.
Добър апетит!


Снимка:

shc.hu


Прочетете още:
Меню идеи за детски рожден ден.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай