Меню

Пълнени гъби с кашкавал и масло

18 януари 2010 | 12:12 | Аз жената
4 от 7 гласа
Добави в любими
за 2 порции
8-10 печурки средно големи 
50 г масло 
50 г кашкавал 
1 суп. лъж. олио 
сол и черен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Гъбите се почистват. Махат им се пънчетата. Подреждат се в намазаната с олио тавичка, като се поставят с дупката от пънчето нагоре. В дупката се поставя по едно парченце масло и по едно – кашкавал. Долива се 1/2 ч. ч. вода. Пекат се в силна фурна за около 20-25 минути. 

Добър апетит!

* * *

Гъби с ориз по нашенски
Пълнени гъби “Ала Мая”
Гъби с моркови и праз
Гъби по селски
Гъби с масло
Гъби със зеленчуци на фурна

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
сиска ( преди 4 години )