Меню

Пълнени гъби с бекон

27 октомври 2004 | 00:00 | Аз жената
4 от 4 гласа
Добави в любими
гъби
бекон
кашкавал
топено сирене
вегета

Продукти
Приготвяне

Измиваме гъбките, които ще пълним (аз използвам печурки), отрязваме пънчетата и ги наситняваме. Разтопяваме малко масло, в което запържваме пънчетата, бекон и 1 малка глава лук. Поръсваме с “Вегета” на вкус. С тази смес напълваме гъбките и ги подреждаме в намаслена тавичка. Печем на умерена фурна. Накрая, преди да ги извадим от фурната, поръсваме гъбите с настърган кашкавал или нарязано пушено(топено)сирене.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай