Меню

Зимна баница

21 декември 2012 | 13:11 | Аз жената
Добави в любими
кори за баница
сухи чушки
праз
чубрица
1-2 моркова
олио
вегета/сол по желание
печени слънчогледови семки
сирене по желание

Продукти
Приготвяне

Нарязвате на дребно 4-5 стръка праз – само зелената част, без бялата. Настъргвате един голям морков или два по-дребни на едро ренде. Нарязвате/накъсвате 2-3 сухи чушки, които предварително сте накиснали за половин час в хладка вода.
В дълбок тиган сипвате 4 с. л. олио и задушавате праза, морковите и чушките за 2-3 минути. Подправяте с чубрицата, вегетата и слънчогледовите семки.
От сместа завивате банички. Няма нужда да мажете корите с олио. Печете в умерена фурна за 25 минути.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Iliyana Terzieva ( преди 11 години )
http://***.az-jenata.bg/praznichna-trapeza/view/42.html molq vi glasuvaite kato natisnete na palece otdolu na snimkata :))) Mersi ^^
отговор Сигнализирай за неуместен коментар