Тридневната диета на Адриана Карембьо

Постигнете бързи резултати

30.10.2013г. / 09 10ч.
Михаела Лазарова
Адриана Карембьо. Снимка: Reuters

Адриана Карембьо. Снимка: Reuters

Адриана Карембьо или Скленарикова, както е позната за повечето хора е един от най-красивите модели на 90-те. Моделът с най-дълги крака и до днес успява да запази прекрасна фигура и безупречен външен вид. Красотата си дължи на постоянни грижи и разкрасителни процедури.

Храни се балансирано, но когато иска да разтовари тялото си прави тази тридневна диета с бързи резултати. Храненията в режима са три основни като между тях може да консумирате вода и пресни плодови сокове. За да поддържа краката си все така красиви и стегнати, Адриана посещава фитнес залата и обича да започва деня си със сутрешен крос.

В галерията ни може да разгледате нейни снимки и да откраднете някои наистина добри идеи за стайлинг. Косата си оформя в нежни и небрежни вълни, на плитка или кок. Предпочита грим, който не е натрапчив, а само да подчертава красотата й. Избира да носи обемни красиви бижута, а дори в черен семпъл костюм изглежда зашеметяващо.

Първи ден

Закуска

  • Чаша кафе или чай
  • 1 грейпфрут или портокал
  • 1 препечена филийка пълнозърнест хляб с 1 супена лъжица фъстъчено масло

Обяд

  • Зелена салата с риба тон и лимон
  • 1 препечена филийка пълнозърнест хляб
  • кафе или чай

Вечеря

  • Печено пилешко или телешко месо
  • задушени зелен фасул и моркови
  • 1 голяма ябълка

Втори ден

Закуска

  • Чаша кафе или чай
  • 1 сварено яйце
  • 1 препечена филийка пълнозърнест хляб
  • 1 банан

Обяд

  • 6 диетични сухара с извара или нискомаслено сирене
  • 1 ябълка, чай или кафе

Вечеря

  • Печено телешко месо
  • гарнитура от задушени моркови и броколи
  • 1 портокал

Трети ден

  • Чаша кафе или чай
  • 5 диетични сухара с извара или нискомаслено сирене
  • 1 грейпфрут

Обяд

  • Зелена салата с лимон
  • 1 сварено яйце, кафе или чай

Вечеря

  • Печена риба
  • задушени моркови, карфиол и брюкселско зеле
  • купичка с пресни сливи

Снимка: Reuters

Коментирай