Меню

Кубински „среднощен“ сандвич

14 май 2015 | 16:10 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 питки тип чабата
3-4 лъжици майонеза
5 супени лъжици италиански дресинг
4 резена пушена пуешка шунка
1 супена лъжица горчица
2 резена варена свинска шунка
4 резена сирене ементал
щипка копър
½ лъжица зехтин
15 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В малка купа смесете майонезата и италианския дресинг. Разнесете го върху хляба, разрязан на половини. След това намажете с горчицата.

Навийте по едно колелце от двата вида шунка като в средата на ролцето сложите по един слайс швейцарско сирене.

Всяка страна на сандвича поръсете с малко копър.

Загрейте тиган на средно висока температура. Поставете сандвича в тигана. Гответе от всяка страна за около две минути или докато сиренето се разтопи. Свалете от огъня, поставете върху плато и сервирайте.

По желание можете да добавите и пресен домат.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай