Меню

Картофена салата с пиле

14 ноември 2015 | 19:05 | Михаела Лазарова
4 от 4 гласа
Добави в любими
1 кг картофи
300 г пилешки гърди приготвени на скара или тиган
1 опаковка майонеза „Краси“
5 кисели краставички
2-3 яйца
сол, черен пипер на вкус
зехтин на вкус
1 глава стар лук или няколко стръка пресен
1 ч.

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

Пилешките гърди се нарязват на парченца, ивици или се накъсват. Слагат се в купа и към тях се добавят нарязаните кисели краставички, лук, яйца, майонеза, зехтин, сол и черен пипер на вкус.

Всичко се разбърква добре.

Снимка:istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай