Салата „Цезар“ с паста
Един по-различен вкус
15.01.2018г. / 06 09ч.
Михаела Лазарова
400 г пилешки гърди 250 г къса паста 200 г крутони 2 скилидки чесън няколко листа айсберг 30 г пармезан сол, черен пипер За дресинга: 6 филенца аншоа 5 супени лъжици майонеза една супена лъжица бял оцет или една супена лъжица лимонов сок няколко капки сос Уорчестър Всички съставки се смилат в блендер
Месото се изпича на грил тиган, докато пастата се вари според инструкциите на опаковката. Накъсайте на малки парчета салатата айсберг и я сложете в купа. Добавете към нея нарязаното пилешко месо, нарязания чесън, сварената паста и крутоните.
С помощта на нож или картофобелачка нарежете от пармезана няколко фини лентички и ги прибавете към останалите съставки заедно с дресинга.
Снимка:istock
Опитайте още: