Празнична великденска салата

21 април 2009 | 15:52 | Аз жената
Добави в любими
маруля 
зелен лук 
зелен чесън 
краставица 
връзка магданоз 
сварени яйца 
маслини 
сол 
олио 
ябълков оцет и червен пипер
20 мин.

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Зелените продукти се нарязват на дребно и се стриват с ръце заедно със солта. В подходящ съд се изсипва салатата и се гарнира със сварените яйца, червения пипер и маслините.

* * *

Кюфтета в пролетен сос

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Vily ( преди 12 години )
На снимката зелените продукти не изглеждат "стрити с ръце", а мисля, че нежен зеленчук като марулята ще се нуждае от "стриване". И още нещо, което също е видно от снимката-преобладават протеините /яйцата/, а не зелениите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар