Меню

Пиле Алфредо

9 декември 2014 | 12:00 | Мария Дуковска
5 от 1 гласа
Добави в любими
250 г пилешко филе
1 печена чушка
фета сирене
1 настърган картоф
1/2 патладжан
чесън, магданоз
сос: кисело мляко, майонеза, кимион
20-25 мин.

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Месестата част на изпечения патладжан се взима, намазва се сърцевината с млечен сос, който е предварително овкусен (с 2 ч. л. кисело мляко и 1 лъжица майонеза), след това в патладжана слагаме пилешкото филе, като предварително сме го отворили, напълнили и спиковали с плънката от чушката и сиренето.

След това го панираме в настърган картоф на слаб огън. Отгоре гарнираме с месестата част на патладжана, която предварително е овкусена с част от млечния сос.

Украсяваме с магданоз и за финал заливаме с млечния сос.

Рецептата е приготвена и предоставена от Петър Ангелов.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Амелия ( преди 9 години )
Леле какви некадърници,къде ви е яйцето за паниране да не говорим за времето на приготвяне, за грамажите и т.н.и тоз ми бил ''ШЕФ''.А бре хора не публикувайте откраднати рецепти на измислени "'готвачи''!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар