Меню

Пиле Пармиджана

12 декември 2014 | 11:40 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 яйце, разбито
100 г галета
1 кг пилешки гърди
1 буркан доматен сос за спагети
300 г настъргана моцарела
¼ чаша настърган пармезан
1 ч.30 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Изсипете разбитото яйце в плитка купа. Сложете галетата в друг подобен съд. Потопете пилето в яйцето, после в галетата. Поставете го върху постлана в тавичка хартия за печене.

Печете в предварително загрята фурна за 40 минути на около 180 градуса с включен вентилатор.

Изсипете соса за спагети върху пилето, поръсете обилно с моцарелата и пармезана и печете до получаване на леко кафяв загар или около 20 минути.

Забележка: Можете да сервирате върху канапе от сварена паста.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай