
90 мин.
-
Порции: 6-8
Загрейте фурната на 200 градуса. Поставете пилешките гърди върху хартия за печене. Печете 20-30 минути, докато покафенее леко и соковете му започнат да изтичат. Извадете от фурната и оставете настрана.
Увеличете температурата на 230 градуса. На котлона разтопете маслото в тиган и запържете чесъна, лимоновия сок, кубчето бульон, разтворено в чаша вода, подправката и пармезана.
На дъното на тавичката за печене, която сте освободили от месото, разстелете спанака. Върху него подредете гъбите. След това върнете месото върху полученото канапе. Покрийте с приготвената смес. Поръсете с парченцата бекон и накрая моцарелата.
Печете на 200 градуса за около 25-30 минути или до готовност.
Снимка: iStock
Опитайте още: