Меню

Чеснови пилешки бутчета с бяло вино

1 ноември 2016 | 17:51 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
6 пилешки бутчета
6-7 скилидки чесън
1 щипка розмарин
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
1 чаша сухо бяло вино
¼ чаша олио
40 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Намачкайте чесъна добре. Загрейте олиото в тиган и го запържете. Овкусете бутчетата с всички подправки. Запържете бутчетата при чесъна в сгорещеното олио. Пържете от всяка страна по десетина минути или до зачервяване.

Когато това стане излейте виното в тигана. Разбъркайте добре бутчетата, за да се смесят добре с всички вкусове в тигана. Гответе така няколко минути и сервирайте.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай