Меню

Свинско в гювече

9 януари 2015 | 12:02 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими

500 г свинско месо за готвене
8-10 картофа
200 г нахут от консерва
1-2 моркова
1 голяма глава лук
10 скилидки чесън
1 чаена чаша пасирани домати
300 г пресни гъби по ваш избор
сол, черен пипер
олио
1 ч.50 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Месото и картофите се нарязват на малки кубчета. Слагат се в гювечето заедно с останалите нарязани зеленчуци и нахута.

Добавете няколко капки мазнина, сол, черен пипер, разбъркайте и сипете около 2 пръста вода.

Печете до готовност на месото.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай