Меню

Свински ребърца с марината

23 януари 2015 | 12:08 | Мария Дуковска
5 от 1 гласа
Добави в любими
4-6 свински ребра
чушка
чесън

Продукти
Приготвяне

Свинските ребра се запичат в сос барбекю около час, като се задушават във фолио.

След това се добавя гарнитура – печена чушка, маринована в оцет, магданоз, чесън, зехтин.

Марината сос: кетчуп, сос барбекю, мед, горчица.

Рецептата е предоставена от Петър Ангелов.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
uil;; ( преди 9 години )
Tozi ne e gotva4, a samozvanec daje neznae kak su dyrji noj
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )