Меню

Лесна торта със сладолед и маршмелоу

8 януари 2015 | 17:40 | Илияна Николова
4 от 4 гласа
Добави в любими
500 г сладолед по избор
1 голям пакет бонбони маршмелоу
1 стандартен блат за торта (готов)
100 мл ябълков сок
20 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Вземете готов блат за торта. Поставете го в голяма дълбока чиния, но не купа. Сиропирайте го с ябълковия сок.

Напълнете блата с топки сладолед по избор, колкото количество поеме блатът. След това ги загладете с шпатула.

Поръсете обилно сладоледа с бонбони маршмелоу толкова, че да покрият сладоледа.

Обгорете бонбоните с помощта на горелка. Ако нямате такава, пъхнете тортата в предварително загрята на 200 градуса фурна за 2-3 минути или колкото просто бонбоните да добият загар.

Сервирайте веднага.

Фотоматериал: food-gifs.com

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай