Чийзкейк с течен шоколад без печене

10 февруари 2018 | 06:53 | Михаела Лазарова
5 от 6 гласа
Добави в любими
300 г бисквити по ваш избор
6-7 супени лъжици масло
400 г течен шоколад 
100 г натрошени лешници
450 г крема сирене
1/2 чаша пудра захар
240 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

В кухненски блендер смелете бисквитите и добавете към тях една супена лъжица течен шоколад и маслото. Към получената хомогенна смес добавете три супени лъжици лешници и разстелете добре (притискайки) във форма за торта.

Поставете в хладилник за около 30-40 минути, за да втвърди блата. След това в купа с помощта на миксер, разбийте крема сиренето, пудрата захар и течния шоколад. Разпределете крема върху блата и поръсете с ядки. Покрийте с фолио и поставете в хладилник за 3-4 часа. 

Снимка: istock

Опитайте и:

 



Как бихте оценили рецептата?
Коментирай