Шоколадови банани на клечка

3 февруари 2015 | 15:41 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 кг банани
300 г течен шоколад
цветни пръчици за поръсване
дървени шишове (колкото на брой прецените)
20 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Обелете бананите. Нарежете ги на половини.

Вземете един шиш за месо и нанижете една половинка банан на него. Внимавайте да не натрошите плода, особено ако е добре узрял.

Много леко намажете банана с течния шоколад по цялата му дължина. Добре е шоколадът да покрие целия плод, за да заприлича на сладолед на клечка.

Поръсете шоколадовите банани с цветни пръчици за украса.

Накрая оставете готовите овкусени с шоколад банани в хладилника, за да се стегне малко шоколадът.

Фотоматериал: food-gifs.com

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай