40 мин.
-
Порции: 10
Надуйте балоните. Добре е да са с малък размер. Оставете ги настрани.
Разтопете шоколада на водна баня. В отделен съд по същия начин разтопете маслото. След това ги смесете като разбърквате постоянно, докато се смесят.
Потопете дъното на всеки балон в шоколада. Оставете балоните върху хартия за печене, докато шоколадът изстине и се втвърди.
След това спукайте внимателно всеки балон. Шоколадът ще е добил форма на половин яйце.
Разбийте сметаната с миксер. Във всяка половинка яйце направете розичка със сметана с помощта на шприц или пош.
Сервирайте в малки купички.
По желание полейте с топинг и поръсете със захарни пръчици.
Фотоматериал: food-gifs.com
Опитайте още: