Меню

Шоколадов пудинг с банан и авокадо

24 март 2016 | 17:48 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1 и 1/2 узряло авокадо
1 голям узрял банан
1/2 чаша неподсладено какао на прах
1/2 чаша фъстъчено масло
мед или кленов сироп на сладост
1/4 чаша бадемово мляко
сметана за гарниране
60 мин.

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

С помощта на лъжичка издълбайте авокадото и го сложете в кухненски робот. Към него добавете и останалите съставки. Всичко се смила много добре. Ако искате повече наситен какаов вкус, добавете още от какаото.

Същото важи и за сладостта и вкуса на фъстъченото масло. Сервирайте пудинга в подходящи чаши, гарнирайте със сметана и поставете в хладилник за около 30-40 минути.

Снимка: istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай