Меню

Бистра пилешка супа със зеленчуци

7 март 2015 | 12:45 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 кг пилешко месо
7-8 картофа
4 червени чушки
2 моркова
2-3 тиквички
половин глава целина
джоджен
сол, черен пипер
бучка масло
1 ч.30 мин.

  • Порции: 8-10 порции

Продукти
Приготвяне

Сварете пилешкото месо, а след това го обезкостете и нарежете на малки парчета. Нарежете на малки парчета зеленчуците и заедно с месото ги върнете в бульона. Варете на тих огън, докато зеленчуците се сготвят. Накрая добавете парче масло и поръсете супата с джоджен, сол и черен пипер.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ади ( преди 7 години )
Напротив, в супата се слага джоджен за аромат! Супер си е :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
2 rate up comment 2 rate down comment
Вася ( преди 9 години )
никога не застройвам супата и ако е пилешка бульона винаги е бил ок, но купувам само хубаво пиле
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
ани ( преди 9 години )
тази супа изобщо не е вкусна джоджен на супа за първи път чувам освен това бульона в който е вряло пилето нагарча
отговор Сигнализирай за неуместен коментар