Меню

Грузинска пилешка супа

26 октомври 2015 | 13:00 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 пиле
250 г лук
5 жълтъка
50 мл. винен оцет
100 г разтопено масло
сол, черен пипер, дафинов лист на вкус
билки и корени за супа на вкус
100 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Нарежете пилето и го сложете да се вари. След като вече се е варило половин час, към него може да добавите корените и билките за супа, които предварително сте нарязали, както и останалите подправки.

Когато пилето е готово, трябва да го извадите, обезкостите и нарежете на фини парченца като за супа. След това го запържете заедно с нарязания лук в малко масло и после го върнете в бульона. Гответе още 5-10 минути и направете застройка от жълтъците и оцета. Остава да застроите супата.

Снимка: istock

Идея: adme.ru

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай