Меню

Супа с телешки джолан и зелев сок

23 януари 2018 | 07:18 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1,300 кг телешки джолан
2,5 – 3 л зелев сок
350 г кисело зеле
2 глави лук
150 г ориз
червен пипер
чубрица
черен пипер
олио
масло
90 мин.

  • Порции: 5

Продукти
Приготвяне

Обезкостете месото и го нарежете на малки парчета като за супа. В тенджера загрейте олио и задушете в него месото и нарязаните чесън и лук. Прибавете към тях нарязаното зеле. Овкусете със с червен и черен пипер.

Залейте със зелевия сок. След като месото е готово може да добавите премития ориз и чубрицата. Гответе на тих огън, а преди да сервирате прибавете малко парче масло в супата.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай