Меню

Супа от карфиол

7 март 2014 | 10:00 | Аз жената
Добави в любими
За 4 порции:
Средно голяма глава карфиол 
2 картофа 
2 глава лук 
1/2 чаша ориз – по желание 
Магданоз 
Олио / масло 
Сол 
Черен пипер
1 ч.30 мин.

Продукти
Приготвяне

Измийте зеленчуците и ги нарежете на едри парчета. Поставете в солена вода и оставете на силна температура до завиране. След кипването намалете, сипете ориза и оставете да ври около 20-25 минути, до омекване на зеленчука. Добавете мазнината, подправките и изключете.

Оставете магданоза за накрая.

Сервирайте и топла и хладка, възможно е да подправите с кисело мляко.

Снимка: photl.com

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай