Меню

Патладжан по гръцки

6 август 2011 | 13:13 | Аз жената
4 от 3 гласа
Добави в любими
1 голям патладжан
200 г сирене
2 домата
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
зехтин и сол на вкус

Продукти
Приготвяне

Разрежете на две по дължина патладжана и запечете в загрята на 200 градуса фурна за около 10 минути от двете страни. Изведете и поставете в подходяща за сервиране чиния. В купа натрошете на едро сиренето. Обелете доматите, почистете и нарежете на кубчета. Добавете към сиренето доматите, както и нарязания на ситно чесън и магданоз. Разбъркайте. Подредете сместа върху патладжаните. Поръсете със сол и зехтин.

Добър апетит!

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Димитрина ( преди 12 години )
Супер! Най ми хареса, че се пече само патладжана а всичко друго е сурово. Ще го направя още днес и ще пишша как е на вкус!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар