Меню

Печени картофи с масло

30 май 2012 | 10:05 | Аз жената
Добави в любими
картофи – колкото са ви необходими
масло
сол
чесън на прах
червен пипер
босилек

Продукти
Приготвяне

Това е бърза, лесна и евтина вечеря или обяд.

Продукти:
Ако картофите не са пресни ги обелваме, след което ги разрязваме на много тънко, без да стигаме до основата. Така, че да се получат много разрези. Отгоре слагаме късчета масло и подправките и печем до готовност. Кората на картофите, която сме обелили, (ако е хубава) можем да направим като розички и да запечем – става много вкусна.
Картофите можем да ги използваме като гарнитура към пържоли, кюфтета, карначета и други – ако не се храним разделно. А ако сме почитатели на разделното хранене можем да ги консумираме и самостоятелно с някакъв сос.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай