Меню

Разядка с пиле за чипс или начос

27 май 2016 | 15:10 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
2 купички настърган чедър
половин печено пиле
1 голяма глава лук, нарязана на ситно
барбекю сос на вкус
начос или чипс
30 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Обезкостете месото и го нарежете на ситно, а сиренето чедър настържете на ренде. Сложете ги в тавичка с незалепващо покритие и печете, докато сиренето се разтопи.

Преди да сервирате поръсете със ситно нарязания лук и барбекю соса.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Mihaela, bravo za receptata, sega pusni edna statiq za sv...От редакцията: Изтрихме част от този коментар. Молим да се съобразявате с етичните норми да речем. Благодарим.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар