Меню

Пълнени питки с шунка и яйца

11 юни 2016 | 12:16 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
3 малки питки
3 яйца
масло
220 г шунка
4-5 кисели краставички
няколко стръка магданоз
2 супени лъжици майонеза
2 супени лъжици горчица
няколко стръка пресен лук
40 мин.

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

Нарежете шунката, магданоза, лука и киселите краставички и ги смесете с майонезата и горчицата. Отрежете на всяка питка от едната страна капаче и издълбайте половината от вътрешността им. Намажете ги с масло и напълнете всяка с плънката. Чукнете по едно яйце и запечете до готовност в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Снимка:iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай