Меню

Запечени франзели с три вида сирена

10 юни 2016 | 15:22 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 франзела
3 супени лъжици настърган пармезан 
½ чаша настъргана моцарела
 чаша настъргано сирене чедър
няколко стръка пресен чесън
една люта чушка
черен пипер на вкус
50 г масло
40 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Сирената се настъргват и смесват в купа заедно с нарязания чесън, чилито и черния пипер. Нарежете франзелата и намажете всяка филийка с масло.

След това я поръсете с щедро количество от сместа със сирена. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят и се образува златиста коричка.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай