Мода

Спринт на високи токчета, дори и вкъщи

19.04.2010г. / 14 05ч.
Мария Дуковска
Спринт на високи токчета, дори и вкъщи

Винаги, когато искаме да изглеждаме секси и предизвикателно, наблягаме на визията, и най-вече на обувките. Всеизвестен факт е, че жените обожават да купуват обувки, а фаворити са им тези с високи токчета. С тях изглеждаме и по-високи, и по-секси. Този тип обувки притежават и невероятното предимство да ни издължават визуално, правейки ни по-стройни.

Но не за всички дами високите обувки са най-доброто решение, тъй като често се оплакват от болки в краката заради височината им. Какви ли не жертви правим в името на красотата и сексапила? Само и само, за да сме по-привлекателни за "силния" пол, сме способни да издържим стоически на непоносимата болка в краката, заради продължителното носене на високи обувки.

Какво обаче привлича толкова мъжете в дамите с високи токчета? Ето някои обяснения, дадени от представители на мъжкия пол: токчетата при всички случаи могат да означават уверена в себе си жена, която е напълно наясно както със сексапила си, така и с останалите си качества. Високите обувки показват, че жената е самоуверена и знае силата на красотата си. Такава жена има цел, гради кариера, приема мъжете като плячка и иска мъжете да я виждат като равна, а не като нуждаеща се от закрила. Тази жена изглежда страстна и мъжете обожават да фантазират за нея.

Ако това е вярно, то мъжете си умират по сексапилни мацки, смело крачещи на високите си, звънко потропващи обувки. Искате да сте секси - скачайте в красивите си обувки, но не забравяйте, че колкото и сексапил да излъчвате, той може мигом да бъде помрачен от болезнената гримаса на лицето ви. Затова разчитайте на секси излъчване, но само в удобни и подходящи обувки за вас, иначе бихте се превърнали в не толкова красива гледка, каквато е била целта ви.

А ако искате да поразтъпчете обувките си и да потренирате секси походка с тях - вземете пример от актрисата Мелани Грифит и се разходете на високи токчета из дома си. Съпругата на Антонио Бандерас признава, че това е начинът, по който поддържа връзката си страстна - не сваля високите обувки, дори и вкъщи...

***
Високите токчета
Какво да гледаме, когато купуваме обувки?
Как да се обличаме за работа

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
radi ( преди 11 години )
Интересно как в едната статия ни казват, че да носим високи токчета дори и вкъщи е секси и т.н., а в другата до нея - ни казват как трябвавсе пак да даваме почивка на краката и гръбначния си стълб от високите токчета. Авторите, не се мятайте от крайност в крайност, ами се опитайте да покажете на читателките си златната среда. Все пак вас ви четат и млади момичета, тийнейджърки и вашите статии носят частична отговорност за това как те ще се отнасят към себе си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
petya ( преди 11 години )
hi tedi,a 6to za glupost e da ne nosi6 tokove samo za da dokaje6 4e ne ti e nujno pove4e samo4uvstvie.znam kakvo ima6 v predvid i tokove ne vinagi sa podhodq6ti, no ako sa kombinirani po podhodq6tiq na4in, te pod4ertavat jensvenosta ni. i dori i maratonki da kombinira6 zle pak 6te si grozna. za men nqma ni6to po lo6o ot jena, koqto ne znae kak da e istinska jena...na ulicata ili v ka6ti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Теди ( преди 11 години )
Що за глупост:"токчетата при всички случаи могат да означават уверена в себе си жена". Огледайте се по улицата да видите колко гърмяни зайци, без грам самочувствие, ходят на високи токове само защото си мислят, че това е единственият начин да изглеждат женствени. Сексапилът не зависи от високите токчета а от самочувствието.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Yoanna ( преди 11 години )
da mojem da si se porazkarame s tokovete no pod nashiq etaj da nqma nikoi :DDDDDDDd
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време