Интимно

Секс лъжите, които мъжете изричат

03.05.2010г. / 09 19ч.
Аз жената
Секс лъжите, които мъжете изричат

Едва ли за някого е тайна, че мъжете обичат да разказват един на друг за сексуалните си подвизи. Дори съществува закачливата приказка, че ако не разкажеш за секса, все едно не си го правил. Но освен че разказват за постиженията си в леглото, кой с коя е спал, в коя поза, как е било, мъжете често и послъгват за случилото се. Дали защото искат да украсят преживяването, да се изфукат пред приятелите си или просто да скрият срама от провалена вечер, факт е, че мъжете лъжат!

Ето кои са най-разпространените им секс лъжи:

Не обичат любовната игра. Това е 100-процентова лъжа, дами! Мъжете не си признават, но също като нас обичат да се гушкат под завивките, преди да започнат по същество. Но, за да избегнат подигравки от типа, че са "женчовци", мъжете често спестяват истината пред другите. Всъщност, няма нищо срамно в това да признаеш, че ти е приятно просто да милваш любимата жена в прегръдките си. Но... мъже, какво да ги правиш!

Винаги са готови за секс. Да, ама не! Кой по-добре от нас знае, че мъжете не винаги могат да откликнат на сексуалния ни нагон. Като нормални човешки същества, те също понякога са уморени, нямат желание или просто не са във форма. Не е болка за умиране, ако един път ни откажат, стига да не се превърне в практика, нали?

"Нуждаем се от секс, повече от жените." Откровена лъжа. Доказано е от учени и психолози, че и дамите, и господата се нуждаят от секс. Полът няма значение. Просто мъжете по-ясно и категорично заявяват необходимостта си от секс и не се свенят (за разлика от нас) да си го поискат.

Мъжете харесват само сексапилно бельо. Дори не обръщат такова голямо внимание, колкото смятат жените. Има толкова различни вкусове, някои ще се отегчат от гащички на патета, но други биха се влюбили точно в това. Не забравяйте, че разнообразието винаги поддържа неговия интерес.

* * *

5 мита за секса
Какво не знаем за мъжете
Секс пози за съвършен оргазъм
Какво не обичат жените в леглото

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
neli ( преди 11 години )