Здраве и красота

Лунна диета – май 2010

04.05.2010г. / 11 48ч.
Вергиния Генова
Лунна диета – май 2010

Цветя, слънце, зеленина... къси поли, ефирни рокли... и пак на диета. Така можем да започнем месец май.

 

Всъщност трябва да решим дали искаме да сме дебели и щастливи, ако можем да го постигнем, нямаме никаква нужда от диети. Но за съжаление малко хора се чувстват щастливи, когато са дебели. Колко по-приятно е да си лек, пъргав и подвижен!

Лунната диета, както знаете, може да направи живота ни по-лек и приятен и без да се травматизираме излишно да постигнем относително добри резултати.

Сега времето е хубаво, така че освен лунната диета можем да се движим много повече – разходки с приятели в парка, излети в гората, шопинг по улиците... всичко това е движение. И то приятно движение. Няма смисъл да се потим във фитнесите, пък били те и супер луксозни и приятно ухаещи. Навън е прекрасно!

Но да видим дали дните на лунните фази за месец май ще ви харесат? Най-вероятно не особено, защото една от лунните фази се пада точно на Гергьовден. Какво пък, ще пропуснем един ден! Не бъдете перфекционистки! Не разваляйте приятелства и роднински връзки заради една диета. Със сигурност лелите ви ще се обидят, ако не опитате от хрупкавото печено или зелената салата. Както се казва и утре е ден!

Лунните фази се редуват неуморно и нищо не може да спре движението на небесните тела – поне засега. Единствено ние можем да спрем движението нагоре на нашите килограми.

Ето лунните фази за месец май 2010 г.
6 май 2010,09:15, последна четвърт
14 май 2010,06:04, новолуние
21 май 2010,04:43, първа четвърт
28 май 2010,04:07, пълнолуние

Радвайте се на живота, отслабвайте умерено и се радвайте неуморно!

* * *

Как отслабнах с лунната диета?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Лили ( преди 11 години )
Браво на вас:) Лошото е когато единия иска пържола, а другия иска диета:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Виолета ( преди 11 години )
Оооо, днес е Гергьов ден и какво от това!? Ние със съпруга сме на билков чай трети ден, предстоят ни три дни на цитрусови плодове и след това минаваме на салатки! А има ли и други като нас?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар