Меню

Мариновани пилешки бутчета

10.05.2010г. / 11 43ч.
Аз жената
Мариновани пилешки бутчета

Продукти:
4 пилешки бутчета
1 чаша оцет
1 глава чесън
сол, червен и черен пипер, олио

Приготвяне:
Бутчетата се измиват, осоляват се и се поръсват с червен и черен пипер. Престояват за 20мин., след което се нареждат в правоъгълна тава с 1 чаша оцет и 1 чаша вода, между тях се нареждат скилидки небелен чесън, заливат се с олио и се пекат, докато останат на мазнина. Ако се оставят да нощуват в марината стават още по-вкусни!
Сервират се топли с картофено пюре за гарнитура.

* * *

Златисти пилешки бутчета
Пилешки бутчета с ориз, портокал и мед
Пилешки бутчета с подправки
Пилешки бутчета с кашкавал
Пилешки бутчета “Акшен”
Всички рецепти с пиле на едно място

Коментирай