За дома

Украса на дома, офиса и магазина с фоам

27.05.2010г. / 09 32ч.
Вергиния Генова
Украса на дома, офиса и магазина с фоам

Обичате да творите, да украсявате, да оцветявате живота! Значи трябва да се запознаете с фоама и възможностите, които той предлага.

Фоамът е изключително мек, лек и цветен. На допир е нежен като кадифе. Той е много по-траен от хартията, може да се мие с вода и да се почиства. С една дума от него можете да направите доста трайни сувенири по всякакъв повод и без повод.

С малко фантазия, лепило и други подръчни материали като панделки, мъниста, телчета и копчета можете да сътворите каквато искате фигурка... кошничка, саксийка, детска касичка... каквото ви хрумне. Идеален е за направата на детски парти елементи, маски, фигурки и картички. Децата с радост ще сглобяват части от този мек и порест материал.

Този път слънчевите момичета от „Слънчоглед“ са ни предложили да си направим украса от фоам. Може да вземете идея от техните прекрасни жабки, водни кончета и щъркелчета.

Фотопоглед

* * *

Поставка за кухненска хартия с джобчета
Лятно настроение у дома
Как да се радваме повече на ваканцията
Романтични летни идеи
Лято на балкона
И замирисва на море...

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
azz ( преди 11 години )
Kakvo po dqvolite e foam? Mnogo obi4at po saitovete da se pravqt na mn razbira6ti i da polzvat 4ujdici, koito samite te ne razbirat....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар