Меню

Гъби пачи крак с пресен чесън

9 юни 2010 | 12:30 | Аз жената
5 от 2 гласа
Добави в любими
300 г гъби пресни пачи крак 
2 скилидки чесън пресен 
2 стръка копър 
100 г сметана 
2 суп. лъж. зехтин 
черен пипер и сол на вкус

Продукти
Приготвяне

Почистете гъбите и само по-едрите нарежете на половина. Загрейте мазнината и добавете гъбите на умерен огън около 15 минути. Добавете чаена чаша вода и оставете да ври, като от време на време разбърквате. 

Добавете сметаната, а след малко и нарязания на едро чесън. Изключете котлона и добавете копъра, черния пипер и солта.
Поднесете топло. Добър апетит!

* * *

Агнешко с гъби и картофи
Картофено руло с гъби
Свински пържоли с гъби и майонеза

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
wizardnote ( преди 7 години )
САко се интересувате от самата гъба, тук може да научите много за нея
отговор Сигнализирай за неуместен коментар