Свободно време

Найджъл Кенеди ще свири с Пловдивската филхармония на 1 септември

10.06.2010г. / 10 24ч.
Аз жената
Найджъл Кенеди ще свири с Пловдивската филхармония на 1 септември

Малко повече от година след последния си гала концерт у нас през юни 2009 г., големият английски цигулар Найджъл Кенеди спази обещанието си да се завърне съвсем скоро на българска земя:

На 1 септември 2010 от 20 ч., виртуозният изпълнител ще излезе на сцената на Античния театър в Пловдив с музиканти от Пловдивската филхармония. Заедно те ще изпълнят класически композиции на Дюк Елингтън и Бах.

Концертът ще открие официално традиционния Есенен салон на изкуствата, който се провежда ежегодно в Града под тепетата.

Билети за концерта на Найджъл Кенеди и Пловдивската филхармония на 1 септември в Пловдив са вече в продажба на цени между 30 и 100 лв. и могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Eventim и касата пред община Пловдив.

Найджъл Кенеди е може би най-атрактивният съвременен изпълнител на класическа музика. Известен със своята ексцентричност, Кенеди вече две десетилетия предизвиква критиката и обществеността с поведението, външния си вид и избора си на репертоар.
Често забелязван както на улицата, така и на концерти, облечен с фланелка на любимия си футболен отбор Астън Вила, големият цигулар оставя характерен отпечатък върху музиката, която изпълнява с цялото си сърце и душа.

* * *

Елица и Стоян изнесоха благотворителен концерт с песни от новия си репертоар

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
иван кирилов янев ( преди 11 години )