Здраве и красота

4 стъпки за перфектни крака

10.06.2010г. / 16 16ч.
Аз жената
4 стъпки за перфектни крака

Лятото започна! Откритите сандали, чехли и елегантни отворени обувки разкриват красотата на стъпалото и педикюра и нашепват да се погрижим за краката си по най-добрия начин.

\n

Следвайте основните 4 стъпки за грижа за краката, открити от световно признатия № 1 специалист в грижата за краката Scholl и можете да създадете и поддържате перфектни стъпала, бързо и лесно и в домашни условия!

\n

1 стъпка – Ексфолиране
Започнете с топла баня, която омекотява кожата на краката и я прави по-лесна за отстраняване. Водата не трябва да бъде прекалено гореща, тъй като може да навреди на системата за защита на кожата!
Премахнете грубата кожа с професионалната двустранна пила за упорити наслоявания или с пилата от естествена пемза. Може да използвате и ексфолиант за твърдата кожа на краката.

\n

Ние Ви препоръчваме:
1. Двустранна пила на Scholl – с уникален дизайн, позволяващ лесен достъп до трудните зони на стъпалата, с нея бързо ще ги направите по-меки и гладки. Благодарение на различната плътност на двете страни на пилата: по-едра част за отстраняване на мъртвите клетки и по-фината за заглаждане на кожата, бързо ще постигнете перфектен резултат.

\n

2. Ексфолиантът за премахване на груба кожа, специално разработен от Scholl, за успешно отстраняване на грубата и твърда кожа. Ексфолиантът подпомага обновяването на клетките и прави стъпалата меки и гладки, благодарение на високо ефективната комбинация от плодови алфа-хидрокси киселини и естествена пемза.

\n

Ексфолиант за премахване на груба кожа
Незабавно отстранява твърдата кожа и омекотява стъпалата

\n

\n

\n



2 стъпка – Овлажняване и грижа за ноктите

Тъй като кожата на стъпалата е по-плътна и не е мазна, е необходимо да приложите специални грижи за подхранването и хидратацията й в дълбочина с висококачествени продукти. Сухата кожа може да се напука и освен, че е непривлекателна, може да предизвика появата на различни инфекции.
За да има видими резултати, масажирайте краката си с обогатен крем и изчакайте, докато се абсорбира.

\n

Овлажняване
За мигновени резултати Scholl създаде високоефективен и обогатен с кератин крем с незабавно действие.
Кремът за напукани пети К+, овлажнява сухата и напукана в зоната на петите кожа и осигурява видим резултат само за 3 дни.

\n

Грижа за ноктите
Комплект 3 в 1 за здрави и блестящи нокти на Scholl помага за предотвратяване и елиминиране на проблемите, дължащи се на лак или потъмняването на ноктите.
Компактността на комплекта и широкото му приложение го прави незаменим за вашето пътуване и задължителен в тоалетната чантичка за отпуската.

Лесна, бърза и удобна грижата за ноктите 3 в 1 е отлично решение за красиви стъпала:

\n

1. Изпилете нежно с пиличката
2. Нанесете подхранващия гел, обогатен с уреа и про-витамин В5
3. Завършете с ултравиолетовия защитен гланц за повече блясък
Комплект 3 в 1 за здрави и блестящи нокти

\n

3 стъпка – Дезодориране и освежаване
Дезодориране
Противно на общоприетото схващане, потта няма миризма. Неприятната миризма се появява едва тогава, когато потта реагира с бактериите, намиращи се по повърхността на кожата. Задължителна през лятото е защитата на краката от бактериите, причиняващи неприятната миризма, освежаването и охлаждането на стъпалата.
Отличен избор са продуктите, които трайно освежават, облекчават уморените стъпала и охлаждат приятно ходилото. Scholl разработи и предстои да патентова в световен мащаб два уникални продукта с активен кислород, осигуряващи 24 часово действие и защита:

\n

Освежаващ Спрей и Гел за крака Deo Activ Fresh с три незабавни ефекта в едно: облекчава, освежава и придава благоухание.
Deo Activ Fresh спрей за крака против изпотяване и за освежаване
Deo Activ Fresh гел за крака против изпотяване и за освежаване

\n

4 стъпка – Защита и комфорт
Scholl разработи серията продукти за удобство на краката Party Feet, която осигурява невидима защита, за да се наслаждавате на всяка една минута на високи токчета или сандали.
Дори да нямате никакви оплаквания, а просто се нуждаете от по-нежни стъпки, продуктите от серията Party Feet за удобство на краката са за вас. С тях сте готови за горещите летни нощи и партита до сутринта!

\n

Създадени за максимален комфорт, Party Feet са разработени така, че да предотвратяват най-често срещаните неудобства на високите обувки и сандали. Направени са от прозрачен гел, който осигурява тяхната дискретност и в най-отворените обувки. Веднъж поставени, специалната залепваща повърхност не позволява да се разместват в сандалите или обувките.

Party Feet прозрачни възглавнички за стъпала

Предотвратяват парещата болка и напрежението в предната част на стъпалата, имат омекотяващ ефект.

\n

Party Feet прозрачни предпазители за пети
Помагат да бъдат избегнати неприятните ефекти от новите обувки. Идеални за високи обувки, предпазителите се поставят до ръба в задната част на обувката, за да предпазят ахилесовата част на петата от протриване.

\n

Party Feet прозрачни ленти за каишки
Помагат да се избегне претриване на кожата от каишките на всички видове сандали. Поставят се от вътрешната страна на каишката и имат дълготраен омекотяващ ефект.

\n

Party Feet прозрачни възглавнички за пети
Осигуряват ултра тънка, невидима защита и омекотяване за нежните зони на петите.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
юлия ( преди 11 години )
в русе тези продукти могат да се закупят от КАУФЛАНД
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Dani ( преди 11 години )
Има го в големите магазини както може да го намерите и в някоя добре заредена аптека. За цените не съм сигурно, но като цяло едва ли ще са повече от 20 лв. двата продукта.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Mira ( преди 11 години )
От къде мога да купя ексфолиант и крем
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Руми ( преди 11 години )
От къде да го купя крем и ексфолиант в България и ориентировъчна цена, благодаря.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар