За дома

Тоалетната хартия прилича на любовта

14.06.2010г. / 18 48ч.
Ивет Лолова
Тоалетната хартия прилича на любовта

Колкото е по-дебела, толкова е по-желана! Тя е модерна – с цвят и аромат на люляк, роза, праскова и лимон; с щампа на сърца или цветя. Това е тоалетната хартия на XXI век.

Днес непрекъснато измислят какви ли не новости – тоалетна хартия със судоку, с вицове, с пози от Кама Сутра, дори с портрета на Осама бен Ладен (продава се в САЩ). Има дори светеща в тъмното хартиена ролка, която ще ви свърши работа на къмпинг или във външна тоалетна в дълбоката провинция, където още няма електричество.

Да поговорим за цените. За една ролка ще платите между 0,30 и 1,30 лв., като между най-високите цени има български и вносни марки.

Как избирате тоалетна хартия – за едни е важна цената, за други мекотата, за трети – цветът да е в тон с плочките в банята. Но едно от най-важните условия при покупката на този хигиенен артикул си остава дължината на ролката. Понякога докато се усетите за един-два дни хартията се е изпарила. И тук не вършат работа никакви реклами. Само личен опит. Затова ви предлагам един ценен съвет, но не от производител, а от продавач в малко магазинче.

Стиснете ролката между пръстите си, така че палецът да остане от външната страна, а показалецът от вътрешната страна на ролката. Ако пръстите ви потънат повече от 1/3, значи ще купите повече въздух, отколкото тоалетна хартия.

И не мога да се сдържа да не завърша с една любима мисъл: „Тоалетната хартия прилича на любовта – когато я няма, усещаш колко е важна!“.

* * *

Поставка за кухненска хартия с джобчета
В банята съм

Коментирай
31 rate up comment 0 rate down comment
Petya ( преди 11 години )
Стоя права и ръкопляскам! Отдавна тъпотия не беше ме изумявала така
отговор Сигнализирай за неуместен коментар