Свободно време

10 начина да хванеш изгрева

25.06.2010г. / 11 29ч.
Аз жената
10 начина да хванеш изгрева

1. За да хванеш изгрева, трябва първо да го стигнеш. Как може да стане това?! Можеш да гепиш крилата на Да Винчи или още по-добре – използвай реактивен самолет или ракета.

\n

2. Можеш да го оградиш с пръсти или ръце. Това всеки го може. Обаче трябва да внимаваш, че бяга, гадината.

\n

3. Най-добре би било да го дебнеш и да го хванеш на секундата, в която се показва. Единственият проблем е, че тогава ще ти трябва нещо, за да го извадиш от хоризонта. Можеш да използваш клещи. Хващай едни големи клещи, насочи ги към слънцето и дърпай. И гледай клещите да са от здрава стомана, че все пак е горещичко.

\n

4. Можеш да използваш чувал. Тогава като събереш всичката горещина, искри и цветове на изгрева, чувалът вероятно ще стане оранжево-червеникав и ще прилича повече на цветна интериорна лампа. Тъкмо ще имаш хубав трофей вкъщи и няма да се налага да плащаш за осветление.

\n

5. Или можеш да опиташ с мрежа за пеперуди. Много голяма и мнооого дълга. Щом се подаде, захлупваш! Ама как ще го затиснеш е по-важният въпрос...

\n

6. Друг метод за улавяне на изгрева е да застанеш срещу него, когато още е сънен и едва се надига. Заставаш на по-високо от него място. Разкрачваш бойно крака точно пред него. И тогава най-важната част от изгрева – слънцето, ще е в краката ти.

\n

7. Може да пробваш с четка за рисуване. Хващаш четката, попиваш цвят и пренасяш на листа. С повече усърдие и голям картон за рисуване може да успееш да уловиш тия непослушни лъчи и цветове на листа.

\n

8. Един от най-разпространените методи за хващане на изгрева е с обектив (фотоапарат) – с него може да си хващаш изгрева колкото си искаш и по всякакви различни начини.

\n

9. Най-добрият начин да хванеш изгрева е със своя собствен поглед. Да го запечаташ в паметта си. Така където и да си, по всяко време, ще имаш представа как е изглеждало това, което за пореден път си изпуснал сутринта.

\n

10. Но най-лесният начин за хващане на изгрева е да вземеш опаковка бисквити „Изгрев“ и да я сложиш в чантата си. Безотказен метод. И хем се радваш на изгрев, хем ти е вкусно и си сит.

\n

Изгрев“ е новото име на серията обикновени бисквити на „Победа“ АД. Познатият асортимент на серията, включващ вкусовете – обикновени бисквити, бисквити Petit beurre и какаови бисквити, наскоро беше допълнен от два нови вкуса с полезни добавки – бисквити „Изгрев“ с мляко и калций и бисквити „Изгрев“ с фибри и подсладител малтитол. Новите бисквити с полезни добавки са подходящи за здравословно хранене и начин на живот, а освен това са и вкусни!

\n

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Доринка ( преди 11 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
mamcheto ( преди 11 години )