Тя, звездата

Мария Силвестър: Забавлявам се с работата си

28.06.2010г. / 09 09ч.
Мария Дуковска
Мария Силвестър: Забавлявам се с работата си

Мария Силвестър е актриса. Модел. Майка. Работеща жена. Обичана жена. И лъчезарен човек, с когото никога не е скучно. Това успях да разбера от не много дългия ни разговор, но пък изключително забавен заради игривостта в погледа и усмивката й.

В последно време бившият модел се подвизава като репортер в телевизионното предаване на Иван и Андрей. Тя е съпруга на актьора Силвестър Силвестров, познат на публиката от триото „Братя Мангасариян“. Двамата са горди родители на момче.

С Мария се срещаме по повод класацията на електронно списание Az-jenata.bg и радио Меджик ФМ за най-обичана българка, в която тя бе номинирана от вас, нашите читатели.

Какво означава за вас номинацията за най-обичана българка?
Много означава. Положителна емоция, положително усещане, които изключително много ме радват. И колкото повече такива положителни неща има, толкова по-добре. Не, защото аз съм във въпросната класация, а просто ми се ще да има повече такива положителни емоции. Готини неща, които да карат хората да се чувстват добре, тържествено (смее се).

С кои свои качества мислиш, че си впечатлила читателките ни и те са те номинирали?
Идея си нямам. Знам само, че съм си естествена и си ми е добре в това състояние. Явно това нещо достига до хората като послание, което е добре. Правя разни неща, с които се забавлявам и карам хората да се чувстват добре по някакъв начин. А тези, които не го одобряват, мога само да им пожелая обратното. Т.е. да се чувстват добре и да възприемат хората такива, каквито са. Това е изключително важно.

Какво е основното предизвикателство пред съвременната българка, според теб?
Ами, да докаже, че може да се справи така, както и мъжът може да се справя със задачите си. И това да разделя успешно това да бъде майка и да е работеща жена и то активно работеща, което е много трудно нещо, мога да го потвърдя, със сигурност.

Имате ли някаква скрита тайна на женствеността си?
Женствеността трябва да е осъзната. Моята женственост произлиза от това, че аз я търся, желая я и я харесвам. И когато човек харесва себе си, независимо дали е жена, мъж или каквото и да било там друго... НЛО (смее се), тогава той възприема себе си, приема се и по някакъв начин се отразява и на външния му вид. А една жена трябва да бъде женствена по начина, по който й харесва. И тогава винаги си личи, че се чувства добре в кожата си.

Вашето пожелание към читателките на Az-jenata.bg?
О, на читателките на Az-jenata.bg пожелавам първо да четат себе си, да пишат за това, да си го четат и да се самовдъхновяват и тогава ще успеят да вдъхновяват и всички останали. Но красотата, вдъхновението, желанието за живот и да откриеш себе си такъв, какъвто си, е най-важният катализатор на реакцията по откриването на жената и нейната женственост!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
hrisi ( преди 11 години )
posnavam q,mnogo gotina zena,ima kakvo da kopirame polojitelno ot neq, la4esarna, s mnogo emoziq i polozitelen sarqd, takiva hora trqbvat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време