Мода

Модна пола за всеки случай

28.06.2010г. / 10 37ч.
Надежда Маринова
Модна пола за всеки случай

Всяка жена има в гардероба си пола за всеки случай – когато й омръзне панталонът и си спомни, че все пак има крака, които може да покаже. Но също така е задължително да имаме пола за всички случаи – за пикник, спорт, работа, разходка и др.

Пола за пикник – Най- добре ще се чувствате с дълга, ярко цветна, с волани. Въпреки че панталонът в този случай е по-удобен, една пола на волани стои много романтично сред природата.

Пола за разходка на куче – Сложете тясна дънкова пола, може мини, но не много – ако ви се наложи да седнете на тревата в парка или да се наведете да поиграете с домашния си любимец. Ако кучето ви е много игриво или в компанията има други кучета, също игриви, буйни и диви, не обличайте най-новата си широка, на ластик, пола, защото може да ви я скъсат със зъби и нокти или да я подръпват, закачайки се и докато се усетите може да се окажете без пола, само по бикини, насред парка.

Делова пола, за работа – Изберете класическата права пола или трапец, до коляното или малко над него – не искате да причините сърцебиене на колегите или клиентите ви, нали? Цветове са позволени всякакви. Ако е шарена – зависи от офиса, в който работите, но все пак заложете на дискретните шарки – малки ромбове, преплетени кръгове, точки.

Пола за разходка на бебе и дете – В количка или на детската площадка няма да ви бъде удобна широката, дълга до глезените, на няколко волана пола. Тъй като непрекъснато ще ви се налага да клякате и да се навеждате, полата ще обере праха по земята. Детската площадка не е място за модно ревю. Идеалната дължина е около коляното. Кройката – трапец, с асиметрични вмъкнати парчета или на волани. В никакъв случай права с цепка – няма да ви е удобна. Дължината – около и малко под коляното. Тук десенът има значение – колкото по-пъстра, толкова по-добре ще скрие малките мазни петънца, които малките сладки пръстчета оставят.

При всички останали случаи – за свободното време, за среща с приятели, за гости, кино, театър, банкет, плаж, дискотека или бар – имате свободата да проявите себе си, да покажете своя вкус и любимата си брокатено-искряща мини приятелка!

* * *

Наелектризиране на пола – има ли бърз антистатик за дрехи
Обличате ли се подходящо за възрастта си?
Униформа и в офиса
Лятна мода в бяло

Коментирай