Меню

Салата „Тон“ с краставички и червен боб

30 юни 2010 | 13:15 | Аз жената
Добави в любими
2 консерви риба тон в собствен сос 
1 консерва червен боб 
1 буркан кисели краставички 
300 г кашкавал 
1 бурканче майонеза 
сока от половин лимон 
сол и черен пипер
15 мин.

Продукти
Приготвяне

Това е една простичка, но доста вкусна и ефектна рецепта с любимата ми риба тон.

В купа се нарязват киселите краставички, кашкавалът на кубчета, изсипват се двете консерви риба тон и консервата с червен боб, продуктите се разбъркват с бурканчето майонеза, овкусяват се с лимоновия сок, както и сол и черен пипер на вкус.
Салатата се сервира охладена и с добра компания!
Приятен апетит. :)

Снимка: thinkstock

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Салата "Тон"

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай